Wilda väljer Workify

Nu är det klart. Åkeriet Wilda Transport & Entreprenad AB i Länna i södra Stockholm väljer Workify. Åkeriet omsätter 110 miljoner, har cirka 60 medarbetare och en komplett fordonspark med tippbilar, lastväxlare, kranbilar, grävmaskiner och lastmaskiner i olika utföranden.

Sedan 2010 erbjuder Wilda Transport & Entreprenad tjänster inom transport, mark och entreprenad. Åkeriet omsätter 110 miljoner, har cirka 60 medarbetare och en komplett fordonspark med tippbilar, lastväxlare, kranbilar, grävmaskiner och lastmaskiner i olika utföranden.

Skälen att vi byter vårt nuvarande verksamhetssystem mot Workify är flera. Vi har använt systemet i ett av våra dotterbolag, med tio fordon och förare, sedan i januari och vet att det fungerar. Först och främst så är appen enklare för chaufförerna. Det gör att alla använder den, och då blir det enklare för mig som sköter orderhantering, tidrapportering och fakturering. I snitt hanterar jag mellan 250-300 ordrar i veckan så det är mycket data som ska hanteras. Med Workify kommer hela flödet från order till fakturering av bli smidigare, vilket gör att jag kommer att spara mycket tid, säger Linda Henriksson, ansvarig administration på Wilda Transport & Entreprenad.

Wilda Transport & Entreprenad kommer att använda Workify för samtliga fordon och förare. Affären drar i gång skarpt runt årsskiftet.

- Vi är väldigt glada över affären med Wilda Transport & Entreprenad AB. Det visar att Workify är ett attraktivt alternativ även för större åkerier. Det som skiljer oss från många andra aktörer på marknaden är att vårt verksamhetssystem är helt skräddarsytt för åkeribranschen. Workify innehåller endast de funktioner branschen behöver och efterfrågar, inget annat. Det gör systemet enkelt att både förstå och att använda och de flesta nya kunder kan lägga sina första ordrar inom ett par timmar. Vi ser fram mot samarbetet med Wilda och önskar dem välkomna till Workify, säger Stefan Onkenhout, grundare och VD på Workify Sverige AB.

Wilda

Wilda

Fler nyheter

23 september 2023

Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam

Workify Sverige AB utvecklar och säljer affärssystem specifikt för åkerier och entreprenadföretag. Slipp AB erbjuder digitala redovisningstjänster till ett fast pris per månad. Nu inleder de ett samarbete för att hjälpa åkeribranschen i Sverige att bli mer lönsam och frigöra viktig tid genom minskad administration.

23 februari 2023

Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen

22 oktober 2022

Wilda väljer Workify

21 januari 2021

Workify växer - vill du jobba med oss?

20 november 2020

120 dagar som eget bolag – så här har det gått

20 september 2020

Almi Invest investerar i Workify Sverige AB

20 juni 2020

Workify Sverige AB på egna ben