Frågor och svar om Workify

Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna vi får om Workify.

För vilka typer av företag passar Workify?

Workify är utvecklat specifikt för åkeribranschen i nära samarbete med våra kunder. Systemet passar bäst för åkerier och entreprenadföretag med mellan 5 och 50 enheter.

Vilka delar inom åkeriet är det som omfattas och digitaliseras med hjälp av Workify?

Hela processen från kundorder och planering till återrapportering och fakturering. 
Hanterar arbets- och körordrar, uthyrningar/containerhantering och arbetstidsregistrering.

Vilka är de främsta fördelarna med Workify?

Enkelt. Innehåller bara de funktioner som efterfrågas av branschen. Inget annat.

Snabbt. Det går snabbt att ladda ner appen och börja använda systemet. Med rätt förutsättningar är ni igång på ett par timmar.

Effektivt. Minskar mängden manuellt pappersarbete. Ett åkeri kan spara mellan 10 och 15 timmar per förare och månad.

Mobilt. Funkar lika bra i mobilen på språng som i datorn på kontoret. Ni har alltid tillgång till den information ni behöver.

Prisvärt. Digitaliserar åkeriet från endast 10 kronor per användare och dag. Ni betalar abonnemangsavgift så länge ni är nöjda. Support och uppgraderingar ingår. Vi använder inga bindningstider.

Ni slipper ringa ut kundorder till förarna, jaga in handskrivna körsedlar, lägga in underlag för fakturering manuellt och ha all information i huvudet. 

Ni får all information ni behöver sammanhållet i ett system vilket ger överblick och kontroll, värdefull tid över och en snabbare och enklare faktureringsprocess. En snabbare faktureringsprocess innebär kortare tid mellan utfört jobb och pengar på banken vilket ger företaget bättre likviditet.

Hur lång bindningstid har ni?

Vi har inga bindningstider, ni betalar endast en abonnemangsavgift så länge ni är nöjda. All support och uppgraderingar ingår.

Vad kostar det att använda Workify?

Vår prismodell bygger på att ni betalar för de moduler ni behöver samt i proportion till det antal resurser ni tjänar pengar på. Alla priser är beräknade så att det ska vara enkelt att förstå hur ni tjänar in kostnaden. Kontakta oss så tittar vi på hur just era behov ser ut och vad priset blir.

Vilka kopplingar finns till andra system?

I dagsläget har Workify integrationer mot Fortnox, Vismas och Björn Lundéns program. Både genom api:er och utbyte av information via filexport. Integrationerna uppdateras löpande och fler tillkommer. Integration kan även göras anpassat efter just era behov. Kontakta oss gärna för mer information.

Vårt åkeri använder ett annat system i dag.
Hur gör vi för att byta till Workify?

Det är inga problem. Kontakta oss om ni vill byta till Workify. Beroende på vilket system ni använder så hanterar vi det på lite olika sätt.

Kan vi testa systemet innan vi bestämmer oss?

Självklart ska ni prova systemet innan ni bestämmer er. Det kostar ingenting och ni förbinder er inte till något. Vi skapar ett konto och vägleder er i starten. Ni gör några grundläggande inställningar och laddar ner appen. Sen är ni i gång! Är ni nöjda efter testperioden kör ni vidare med samma konto – allt ni gjort under testperioden tar ni med er.