Transportledare

Transportledaren är en nyckelperson på åkeriet eller entreprenadföretaget. Transportledaren har ofta stort ansvar, hög arbetsbelastning och långa arbetsdagar.

På mindre åkerier är det ofta VDn själv som sköter transportledningen. Det händer också att transportplaneraren kör en av åkeriets bilar. Många gånger är det dessutom samma person som ägnar kvällar och helger åt tidskrävande administration.

Med andra ord – det här är en person som behöver avlastning. Vilken tur då att Workify finns! Med Workify blir vardagen både enklare och roligare för alla på åkeriet.

Det är till transportledaren kunderna ringer för att lägga sin order. Transportledaren ska sedan fördela de ordrar som kommer in till sina olika förare, se till att de har all information de behöver, jaga in manuella körsedlar och tidrapporter efter förarnas utförda arbete, dubbelkolla att alla underlag stämmer överens med ordern samt förbereda underlag till fakturering.

Bild på Krille Ekman, ägare på åkeriet Ekmans i Hedesunda, som är en av Workifys kunder.

I Workify kan du som transportledare:

  • Skapa och hantera kundorder – både via mobilen och datorn
  • Ha översikt över samtliga jobb, bilar och förare i ett och samma system
  • Få snabb återrapportering från förarna - tider/kostnader för varje order
  • Löpande granska och godkänna avslutade ordrar och skicka till fakturering
  • Slippa manuell administration, få värdefull tid över och minska risken för fel
  • Vara säker på att alla jobb blir fakturerade
  • Sova gott om natten då du har full kontroll på både jobb och ekonomi

Åkerier som redan valt Workify

Läs hur några av de åkerier som använder Workify idag upplever att deras vardag förändrats och hur digitaliseringen påverkar deras åkeri.

Till kundreferenser

Nyfikna på Workify?

Vi berättar gärna mer om Workify och på vilket sätt systemet skulle kunna underlätta för er. Välj något av nedanstående alternativ så hör vi av oss!

Kontakta mig

Boka demo

Testa gratis