Arbetssätt

Arbetssätt

Anledningen att vi startade Workify var att vi såg ett behov på marknaden som vi kunde lösa. Vår mission är att utveckla och sälja system som på riktigt gör skillnad för våra kunder. Vi vill att Workify ska underlätta våra kunders vardag och effektivisera deras arbete så de kan lägga mer tid på det som är roligt och samtidigt bli mer framgångsrika och lönsamma.

Ända sedan starten har vi arbetat nära våra kunder. Vi började med att lyssna och lära. Hur våra kunders vardag såg ut, vad som fungerade bra och mindre bra, vilka problem och utmaningar de tampades med och hinder som satte käppar i hjulet för dem. Utifrån det vi såg, hörde och lärde oss - utvecklade vi Workify.

Workify blir aldrig färdigt. Vi har en pågående dialog med våra kunder och utvecklar vårt system kontinuerligt i takt med att marknaden och branschen förändras och nya behov och önskemål uppstår eller upptäcks. Affärssystemet innehåller endast de funktioner branschen vill ha och behöver – inget annat. Enkelheten och branschanpassningen är två av systemets stora fördelar.

Vi som jobbar på Workify tycker om förändring och utveckling. Vi drivs av en nyfikenhet att hela tiden lära oss mer och går till jobbet varje dag för att utveckla ett system som levererar genuint värde för våra kunder. Det hoppas vi märks!