Slipp Redovisning

Slipp Redovisning är idag en av Sveriges mest moderna, digitala och effektiva redovisningsbyråer. De erbjuder tydliga och paketerade redovisningstjänster som förenklar och underlättar kundernas administration. Effektiv redovisning, attraktiva och enkla verktyg, lättförståelig återrapportering och vägledande rådgivning. Allt till ett fast pris per månad.

Workifys mission är att bidra till att åkerier och entreprenadföretag i Sverige blir mer lönsamma och sparar viktig tid genom ett enkelt och smidigt affärssystem.

Slipp Redovisning vill hjälpa sina kunder att digitalisera och effektivisera sin redovisning till ett fast pris varje månad. Tillsammans kan vi erbjuda åkerier och entreprenadföretag en bra lösning för hela flödet - från kundorder till pengar på banken.

Om Slipp Redovisning

Slipp Redovisning erbjuder digitala redovisningstjänster till ett fast pris per månad. De sköter all redovisning digitalt, så inga fysiska papper och kvitton skickas mellan dem och deras kunder. De bistår med allt från löpande redovisning och löneutbetalningar till momsdeklarationer, årsbokslut och rådgivning. Varje kund får sin personliga Slipp-konsult.

Hur kan jag som Workifykund använda Slipp?

Det enda som krävs för att du som Workifykund ska kunna använda Slipps digitala redovisningstjänster är att Integrationsmodulen i Workify är aktiverad samt att du använder Slipp Plus ekonomisystem. Ta kontakt med Slipp för att undersöka vad det skulle innebära för dig. Slipps konsulter bistår med uppsättning och driftsättning. 

Fördelar med att vara både Workify och Slipp-kund

  • EN sammanhängande digital process, från kundorder till pengar på banken
  • Inget manuellt pappersarbete - allt görs digitalt 
  • Undvik fel, snabba upp faktureringen och därmed förbättra likviditeten
  • Fasta och förutsägbara kostnader för redovisningen

Läs mer om Slipps digitala redovisningstjänster för åkerier

Länk till Slipps webbsida

Vill du börja använda Integrationsmodulen i Workify?

Kontakt vår Support och Kundutveckling
support@workifyapp.se
073-577 59 49

För dig som inte redan är Workifykund

Kontakta oss för en fri demo!
sales@workifyapp.se
070-397 14 30

"Vi vet att många små och medelstora åkerier och entreprenadbolag kämpar med tunga investeringar, höga kostnader och små marginaler. Då är god likviditet och lönsamhet i firman väldigt viktig och de blir lidande om administrationen i firman är för krånglig och tidskrävande. Det känns därför bra att kunna erbjuda våra kunder ett komplement till Workify i form av smarta och digitala redovisningstjänster från Slipp som effektiviserar deras arbete och minskar administrationen ytterligare", säger Stefan Onkenhout, grundare och VD på Workify.