Om oss Vision Teamet Historik Arbetssätt Samarbetspartners Karriär Aktuellt Nyheter Succé för Workifydagen! Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan? Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd! Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd Erbjudande December Nyheter i senaste releasen av Workify Nu kan du koppla Workify till Fortnox Träffa oss på BraBärighet19 Produktutveckling och nya lanseringar Kombinationen av goda ting Efterlysning! Produktförbättringar Glad midsommar Digital leveranssedel - ny funktion i Workify ”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt” Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén Välkommen Markus - Ny säljare på Workify Nu lanserar vi Workify 2 0 Workify växer - är du den vi söker? Nu har 100 åkerier valt Workify Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify Workify växer - vi söker Systemutvecklare ”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify” WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING Välkommen Carola - ny säljare på Workify Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0 Välkommen Pierre! Press Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen Wilda väljer Workify Workify växer - vill du jobba med oss? 120 dagar som eget bolag – så här har det gått Almi Invest investerar i Workify Sverige AB Workify Sverige AB på egna ben Workifybloggen Digitaliseringen ger förutsättningar att bli en bättre företagare Bättre och snabbare informationsflöden kan både sänka logistikkostnader och minska miljöpåverkan Kvalitet i leveransen, viktigare än låga kostnader Varför vi gör det vi gör Så får du bättre likviditet i åkeriet Tipsa oss

120 dagar som eget bolag – så här har det gått

Workify Sverige AB har drivits som eget bolag sedan den 1 juli i år. Sedan dess har fyra månader gått. Här summerar Workifys grundare och VD de första 120 dagarna på egna ben.

- Jämfört med samma period i fjol har vi ökat omsättningen med en faktor 2,5 och antalet förfrågningar är 30 gånger fler så det ser väldigt bra ut, trots Coronapandemin, säger Stefan Onkenhout, VD och grundare på Workify.

Coronapandemin har även medfört andra förändringar.

- I normala fall brukar vi åka runt i landet och besöka våra kunder men i och med Corona fick vi tänka om. I sommar har vi därför nästan uteslutande jobbat digitalt och haft både säljmöten, demos och uppstartsmöten online. Det har gjort det både enklare och snabbare att få till kundmöten, vilket visat sig lyckosamt.

I planen för året hade Stefan räknat med att få in ungefär 10 leads per månad under fjärde kvartalet. Ett mål han verkar behöva revidera nu.

- Bara i oktober fick vi in 40-50 förfrågningar via hemsidan och sociala medier. Det verkar som marknadsföringsarbetet börjat ge resultat, att varumärket börjat etablera sig och ryktet om oss spridit sig i branschen. Det känns som en väldigt lovande start, avslutar Stefan Onkenhout.

Fler nyheter

23 september 2023

Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam

23 februari 2023

Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen

22 oktober 2022

Wilda väljer Workify

21 januari 2021

Workify växer - vill du jobba med oss?

20 november 2020

120 dagar som eget bolag – så här har det gått

20 september 2020

Almi Invest investerar i Workify Sverige AB

20 juni 2020

Workify Sverige AB på egna ben