Om oss Vision Teamet Historik Arbetssätt Samarbetspartners Karriär Aktuellt Nyheter Succé för Workifydagen! Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan? Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd! Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd Erbjudande December Nyheter i senaste releasen av Workify Nu kan du koppla Workify till Fortnox Träffa oss på BraBärighet19 Produktutveckling och nya lanseringar Kombinationen av goda ting Efterlysning! Produktförbättringar Glad midsommar Digital leveranssedel - ny funktion i Workify ”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt” Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén Välkommen Markus - Ny säljare på Workify Nu lanserar vi Workify 2 0 Workify växer - är du den vi söker? Nu har 100 åkerier valt Workify Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify Workify växer - vi söker Systemutvecklare ”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify” WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING Välkommen Carola - ny säljare på Workify Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0 Välkommen Pierre! Press Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen Wilda väljer Workify Workify växer - vill du jobba med oss? 120 dagar som eget bolag – så här har det gått Almi Invest investerar i Workify Sverige AB Workify Sverige AB på egna ben Workifybloggen Digitaliseringen ger förutsättningar att bli en bättre företagare Bättre och snabbare informationsflöden kan både sänka logistikkostnader och minska miljöpåverkan Kvalitet i leveransen, viktigare än låga kostnader Varför vi gör det vi gör Så får du bättre likviditet i åkeriet Tipsa oss

Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam

Workify Sverige AB utvecklar och säljer affärssystem specifikt för åkerier och entreprenadföretag. Slipp AB erbjuder digitala redovisningstjänster till ett fast pris per månad. Nu inleder de ett samarbete för att hjälpa åkeribranschen i Sverige att bli mer lönsam och frigöra viktig tid genom minskad administration.

Workify Affärssystem har idag ca 2 500 aktiva användare på drygt 250 åkerier i Sverige. Systemet ger kunderna effektivare arbetsflöden, minskad tid för administration och bättre kontroll över verksamheten. Faktorer som för många bidrar till ett jämnare kassaflöde, snabbare fakturering och högre vinst.

Workifys mission är att bidra till att åkerier och entreprenadföretag i Sverige blir mer lönsamma och sparar viktig tid genom ett enkelt och smidigt affärssystem. Slipp Redovisning vill hjälpa sina kunder att digitalisera och effektivisera sin redovisning till ett fast pris varje månad. Vi har många synergier och tillsammans kan vi erbjuda åkerikunder en bra lösning för hela flödet - från kundorder till pengar på banken, säger Stefan Onkenhout, grundare och VD på Workify Sverige AB. 

- Slipp erbjuder digitala redovisningstjänster till ett fast pris per månad. Hos oss sköts all redovisning digitalt, så inga fysiska papper och kvitton skickas mellan oss och våra kunder. Vi bistår med allt från löpande redovisning och löneutbetalningar till momsdeklarationer, årsbokslut och rådgivning. Varje kund har en sin personliga Slipp-konsult. Genom samarbetet med Workify kan vi erbjuda våra åkerikunder ett effektivt affärssystem som tar hand om hela processen fram till fakturering, där vårt system tar över, säger Lars Olsson, VD på Slipp AB.

Många små och medelstora åkerier och entreprenadföretag kämpar med tunga investeringar, höga kostnader och små marginaler. Då är god likviditet och lönsamhet väldigt viktigt, och de blir lidande om administrationen i firman är för krånglig och tidskrävande.

Det känns bra att kunna erbjuda våra kunder ett komplement till Workify i form av smarta och digitala redovisningstjänster från Slipp som effektiviserar deras arbete och minskar administrationen ytterligare, säger Stefan Onkenhout.

 

Kontaktperson:
Stefan Onkenhout, VD och grundare
070-307 14 30
stefan@workifyapp.se

www.workifyapp.se
Workify Sverige AB utvecklar och säljer Workify - ett affärssystem specifikt för åkerier och entreprenadföretag.

 

Fler nyheter

23 september 2023

Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam

23 februari 2023

Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen

22 oktober 2022

Wilda väljer Workify

21 januari 2021

Workify växer - vill du jobba med oss?

20 november 2020

120 dagar som eget bolag – så här har det gått

20 september 2020

Almi Invest investerar i Workify Sverige AB

20 juni 2020

Workify Sverige AB på egna ben