Om oss Vision Teamet Historik Arbetssätt Samarbetspartners Karriär Aktuellt Nyheter Succé för Workifydagen! Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan? Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd! Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd Erbjudande December Nyheter i senaste releasen av Workify Nu kan du koppla Workify till Fortnox Träffa oss på BraBärighet19 Produktutveckling och nya lanseringar Kombinationen av goda ting Efterlysning! Produktförbättringar Glad midsommar Digital leveranssedel - ny funktion i Workify ”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt” Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén Välkommen Markus - Ny säljare på Workify Nu lanserar vi Workify 2 0 Workify växer - är du den vi söker? Nu har 100 åkerier valt Workify Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify Workify växer - vi söker Systemutvecklare ”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify” WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING Välkommen Carola - ny säljare på Workify Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0 Välkommen Pierre! Nu finns stöd för BEAst i Workify Press Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen Wilda väljer Workify Workify växer - vill du jobba med oss? 120 dagar som eget bolag – så här har det gått Almi Invest investerar i Workify Sverige AB Workify Sverige AB på egna ben Workifybloggen Digitaliseringen ger förutsättningar att bli en bättre företagare Bättre och snabbare informationsflöden kan både sänka logistikkostnader och minska miljöpåverkan Kvalitet i leveransen, viktigare än låga kostnader Varför vi gör det vi gör Så får du bättre likviditet i åkeriet 7 sätt att öka intäkterna i åkeriet Tipsa oss

Workify Sverige AB på egna ben

Workify började som ett digitaliseringsinitiativ på HIAB i Hudiksvall 2017 i syfte att underlätta slutkundernas affärsprocesser. Satsningen drevs som en start-up inom företaget och fick på kort tid flera nöjda kunder. Från och med 1 juli 2020 drivs Workify vidare som eget företag.

Workify Sverige AB, som det nybildade bolaget heter, startades för att på bästa sätt ta tillvara produktens möjligheter.

- Storleken och inriktningen på initiativet gjorde att möjligheten att växa bäst skulle kunna hanteras i egen regi, berättar Stefan Onkenhout, grundare och VD på Workify.

Det är fortfarande samma människor som stod bakom initiativet på HIAB och som utvecklade programvaran som nu driver företaget vidare.

- Att Hiab AB spinner ut Workify är positiva nyheter. Nu kan vi fokusera fullt ut på Workify. Att vi sedan på mycket kort tid lyckades få ihop nödvändigt kapital, från ansedda investerare, indikerar att Workify ligger rätt positionerad och med bra timing, säger Stefan.

Stefan Onkenhout valde att lämna ett toppjobb inom HIAB efter nästan 19 år för att istället satsa fullt ut på Workify.

- Vi testade ett annorlunda sätt att jobba och resultatet blev oerhört positivt. Jag tror verkligen på produkten och ser hur Workify hjälper företag inom åkeribranschen på riktigt. Det är svårt att inte satsa fullt ut på något som verkar landa så rätt.

Fler nyheter

23 september 2023

Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam

23 februari 2023

Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen

22 oktober 2022

Wilda väljer Workify

21 januari 2021

Workify växer - vill du jobba med oss?

20 november 2020

120 dagar som eget bolag – så här har det gått

20 september 2020

Almi Invest investerar i Workify Sverige AB

20 juni 2020

Workify Sverige AB på egna ben