Om oss Vision Teamet Historik Arbetssätt Samarbetspartners Karriär Aktuellt Nyheter Succé för Workifydagen! Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan? Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd! Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd Erbjudande December Nyheter i senaste releasen av Workify Nu kan du koppla Workify till Fortnox Träffa oss på BraBärighet19 Produktutveckling och nya lanseringar Kombinationen av goda ting Efterlysning! Produktförbättringar Glad midsommar Digital leveranssedel - ny funktion i Workify ”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt” Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén Välkommen Markus - Ny säljare på Workify Nu lanserar vi Workify 2 0 Workify växer - är du den vi söker? Nu har 100 åkerier valt Workify Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify Workify växer - vi söker Systemutvecklare ”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify” WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING Välkommen Carola - ny säljare på Workify Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0 Välkommen Pierre! Nu finns stöd för BEAst i Workify Press Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen Wilda väljer Workify Workify växer - vill du jobba med oss? 120 dagar som eget bolag – så här har det gått Almi Invest investerar i Workify Sverige AB Workify Sverige AB på egna ben Workifybloggen Digitaliseringen ger förutsättningar att bli en bättre företagare Bättre och snabbare informationsflöden kan både sänka logistikkostnader och minska miljöpåverkan Kvalitet i leveransen, viktigare än låga kostnader Varför vi gör det vi gör Så får du bättre likviditet i åkeriet 7 sätt att öka intäkterna i åkeriet Tipsa oss

Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify

Sedan den 1 november är Andreas Lie ny senior systemutvecklare på Workify. Han har arbetat med administrativa mjukvaror sedan 1999, framför allt inom dokumenthantering, avvikelsehantering och integration till ekonomiska system på uppdrag av några av Sveriges största företag. Till Workify sökte han sig då han såg stor potential i både produkten och marknaden och ville vara med och ta företaget till nästa nivå.

Andreas är född och uppvuxen i Hudiksvall. Efter gymnasiet flyttade han till Gävle för att arbeta på ett företag som utvecklade ett patientadministrativt system inom tandvård. Därefter flyttade han till Stockholm och arbetade som konsult och utvecklare. De flesta uppdragen handlade om utveckling av administrativa system för tidsbokning, dokumenthantering, avvikelsehantering och integrationer till andra system för några av Sveriges största företag och myndigheter. År 2000 träffade Andreas sin fru och flyttade tillbaka till Hudiksvall. De senaste 10 åren har han arbetat därifrån när han utfört sina uppdrag ute i landet.

- För ett år sedan sökte IT-bolaget Apptech i Hudiksvall systemutvecklare på uppdrag av en av sina samarbetspartners - Workify. Jag läste på om båda bolagen och kände att det kunde vara något för mig, så jag sökte och fick jobbet, säger Andreas.

Det senaste året har Andreas varit anställd av Apptech som är Workifys partner för systemutveckling. Syftet har varit att lära sig allt om systemet och de olika modulerna, förstå kundernas behov och hur företaget samarbetar med sina kunder för att kontinuerligt utveckla produkten. Den 1 november gick anställningen över till Workify.

- Det känns fantastiskt bra! Jag ser grym potential i både produkten och marknaden och det känns kul att få vara med att bygga upp en produkt som är relativt ny. Min långa erfarenhet inom mjukvaruutveckling gör att jag både kan jobba operativt och komma med råd hur vi ska driva tekniken framåt. Även om den produkt vi har redan är väldigt bra, ser jag flera saker vi kan utveckla för att göra den ännu bättre. Jag ser fram mot att samarbeta ännu närmare våra kunder och det härliga gänget på Workify framöver, säger Andreas.

Fler nyheter

24 juli 2024

Nu finns stöd för BEAst i Workify

24 april 2024

Välkommen Pierre!

Pierre Högdahl är ny systemutvecklare på Workify.

24 mars 2024

Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0

23 september 2023

Succé för Workifydagen!

23 september 2023

Välkommen Carola - ny säljare på Workify

22 december 2022

Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify

22 september 2022

WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING

22 september 2022

”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify”

22 augusti 2022

Workify växer - vi söker Systemutvecklare

22 juni 2022

Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify

21 november 2021

Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans

21 september 2021

Nu har 100 åkerier valt Workify

21 augusti 2021

Workify växer - är du den vi söker?

21 juni 2021

Nu lanserar vi Workify 2.0

21 april 2021

Välkommen Markus - Ny säljare på Workify

21 april 2021

Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén

21 januari 2021

”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt”

20 november 2020

Digital leveranssedel - ny funktion i Workify

20 juni 2020

Glad midsommar

20 mars 2020

Produktförbättringar

20 februari 2020

Efterlysning!

20 januari 2020

Kombinationen av goda ting

19 november 2019

Produktutveckling och nya lanseringar

19 maj 2019

Träffa oss på BraBärighet19

19 mars 2019

Nu kan du koppla Workify till Fortnox

18 december 2018

Nyheter i senaste releasen av Workify

18 december 2018

Erbjudande December

18 december 2018

Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd

18 oktober 2018

Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd!

17 oktober 2017

Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan?