Om oss Vision Teamet Historik Arbetssätt Samarbetspartners Karriär Aktuellt Nyheter Succé för Workifydagen! Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan? Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd! Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd Erbjudande December Nyheter i senaste releasen av Workify Nu kan du koppla Workify till Fortnox Träffa oss på BraBärighet19 Produktutveckling och nya lanseringar Kombinationen av goda ting Efterlysning! Produktförbättringar Glad midsommar Digital leveranssedel - ny funktion i Workify ”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt” Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén Välkommen Markus - Ny säljare på Workify Nu lanserar vi Workify 2 0 Workify växer - är du den vi söker? Nu har 100 åkerier valt Workify Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify Workify växer - vi söker Systemutvecklare ”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify” WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING Välkommen Carola - ny säljare på Workify Så får du bättre likviditet i åkeriet Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0 Välkommen Pierre! Press Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen Wilda väljer Workify Workify växer - vill du jobba med oss? 120 dagar som eget bolag – så här har det gått Almi Invest investerar i Workify Sverige AB Workify Sverige AB på egna ben Workifybloggen Digitaliseringen ger förutsättningar att bli en bättre företagare Bättre och snabbare informationsflöden kan både sänka logistikkostnader och minska miljöpåverkan Kvalitet i leveransen, viktigare än låga kostnader Varför vi gör det vi gör Tipsa oss

Välkommen Carola - ny säljare på Workify

Carola Öhman är ny säljare på Workify sedan den 1 september. Hon kommer närmast från Byggfakta där hon arbetat med försäljning och kundutveckling de senaste tretton åren. På Workify kommer Carola att arbeta främst med nykundsbearbetning, men först ska hon göra en undersökning hos befintliga kunder för att lära känna dem och deras behov och höra hur de upplever Workify. En uppgift hon ser fram mot!

Allt fler åkerier och entreprenadföretag runt om i Sverige upptäcker Workify. De senaste åren har antalet kunder ökat stadigt. Carolas uppgift blir att tillsammans med övriga säljare identifiera och kontakta potentiella kunder samt hjälpa dem ombord om de blir kunder.

Det känns väldigt spännande att komma in i ett relativt ungt företag och få möjligheten att vara med och utveckla företaget och den produkt vi säljer tillsammans med teamet på Workify och våra kunder, säger Carola.

Just produkten som företaget utvecklar och säljer var ett av skälen till att Carola valde att börja jobba på Workify. Ett annat var teamet hon ska jobba med.

Om jag ska jobba med försäljning, vill jag att produkten eller tjänsten jag ska sälja är bra och gör verklig nytta för kunderna. Så är det med Workify, så det känns väldigt bra. Jag har dessutom jobbat med delar av gänget på Workify tidigare och vet att de är bra personer och roliga arbetskompisar. Det bidrog också till mitt beslut, säger Carola.

De första veckorna på jobbet har Carola ägnat åt att lära sig allt om Workify, affärssystemet hon snart ska börja sälja. Men innan hon drar i gång med säljarbetet ska hon genomföra en kundundersökning hos befintliga kunder.

Jag ska kontakta ett stort antal av våra kunder och intervjua förare och transportledare på företagen för att se hur de upplever Workify. Jag är nyfiken på att höra vad de tycker om appen och hur systemet förändrat deras sätt att jobba. Det ska bli väldigt spännande och säkert oerhört lärorikt, jag ser fram mot att sätta i gång fortast möjligt, säger Carola.

Carola är född i Söderhamn och uppvuxen i Hudiksvall. Efter studenten flyttade hon till Umeå för att plugga, tog därefter ett sabbatsår och reste ut i världen och bodde sedan i Göteborg till 2010 då flyttlasset gick hem till Hudiksvall igen.

- Hudik känns som en bra plats för både mig och mina två barn. Stora delar av min familj och många vänner bor här. Trots att jag svor på att aldrig mer sätta min fot i Hudik när jag flyttade härifrån som 19 åring, känner jag nu precis tvärtom. Här blir jag kvar, säger Carola.

Fler nyheter

24 april 2024

Välkommen Pierre!

Pierre Högdahl är ny systemutvecklare på Workify.

24 mars 2024

Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0

23 oktober 2023

Så får du bättre likviditet i åkeriet

23 september 2023

Succé för Workifydagen!

23 september 2023

Välkommen Carola - ny säljare på Workify

22 december 2022

Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify

22 september 2022

WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING

22 september 2022

”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify”

22 augusti 2022

Workify växer - vi söker Systemutvecklare

22 juni 2022

Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify

21 november 2021

Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans

21 september 2021

Nu har 100 åkerier valt Workify

21 augusti 2021

Workify växer - är du den vi söker?

21 juni 2021

Nu lanserar vi Workify 2.0

21 april 2021

Välkommen Markus - Ny säljare på Workify

21 april 2021

Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén

21 januari 2021

”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt”

20 november 2020

Digital leveranssedel - ny funktion i Workify

20 juni 2020

Glad midsommar

20 mars 2020

Produktförbättringar

20 februari 2020

Efterlysning!

20 januari 2020

Kombinationen av goda ting

19 november 2019

Produktutveckling och nya lanseringar

19 maj 2019

Träffa oss på BraBärighet19

19 mars 2019

Nu kan du koppla Workify till Fortnox

18 december 2018

Nyheter i senaste releasen av Workify

18 december 2018

Erbjudande December

18 december 2018

Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd

18 oktober 2018

Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd!

17 oktober 2017

Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan?