Om oss Vision Teamet Historik Arbetssätt Samarbetspartners Karriär Aktuellt Nyheter Succé för Workifydagen! Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan? Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd! Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd Erbjudande December Nyheter i senaste releasen av Workify Nu kan du koppla Workify till Fortnox Träffa oss på BraBärighet19 Produktutveckling och nya lanseringar Kombinationen av goda ting Efterlysning! Produktförbättringar Glad midsommar Digital leveranssedel - ny funktion i Workify ”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt” Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén Välkommen Markus - Ny säljare på Workify Nu lanserar vi Workify 2 0 Workify växer - är du den vi söker? Nu har 100 åkerier valt Workify Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify Workify växer - vi söker Systemutvecklare ”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify” WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING Välkommen Carola - ny säljare på Workify Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0 Välkommen Pierre! Nu finns stöd för BEAst i Workify Press Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen Wilda väljer Workify Workify växer - vill du jobba med oss? 120 dagar som eget bolag – så här har det gått Almi Invest investerar i Workify Sverige AB Workify Sverige AB på egna ben Workifybloggen Digitaliseringen ger förutsättningar att bli en bättre företagare Bättre och snabbare informationsflöden kan både sänka logistikkostnader och minska miljöpåverkan Kvalitet i leveransen, viktigare än låga kostnader Varför vi gör det vi gör Så får du bättre likviditet i åkeriet 7 sätt att öka intäkterna i åkeriet Tipsa oss

Nyheter i senaste releasen av Workify

När vi lanserade Workify våren 2018 gav den möjlighet för åkerier att på ett enkelt sätt hantera transportordrar. Sedan dess har vi förbättrat, förfinat och lagt till flera efterfrågade funktioner i appen. I decemberreleasen av Workify finns följande nyheter:

Uppföljning av ordervolym

Du ser en graf över värdet av dina avslutade ordrar direkt på startsidan i Workify på din dator. Varje graf visar en vecka. Snittet för de senaste fem veckorna visas som en linje. Du kan enkelt stega fram och tillbaka mellan veckorna. Med hjälp av uppföljningen ser du enkelt om din affärsvolym ligger rätt eller om du måste jaga hem mer jobb.

Skapa ny Order (Web)

Nya benämningar
Vi har ändrat några av benämningarna i appen för att tydligare visa vad textfälten är till för. 'Beskrivning' heter nu 'Rubrik' och 'Kommentar' heter 'Instruktion'.

Lägg till flera platser direkt och optimering av rutt
När du skapar en ny order på webben kan du välja att lägga till flera platser direkt. Det finns även en funktion för ruttoptimering. Lägg in dina 'stopp-platser', klicka på rutt-optimering och rutten planeras automatiskt utifrån kortaste färdväg. Lämpligt när körsträckan är viktigare än ordningen, exempelvis vid leverans av bulkmaterial i samma fraktion eller vid upphämtning av hyrmaskiner.

Lägg till datum och tid för start/stopp
Datum och tid för Start/Stop kan läggas till vilket gör att ordern 'tar plats' i kalendern. Sluttid är obligatorisk. Denna hette tidigare Leveranstid eller Måltid.

Välj omvänd moms
För vissa uppdrag som utförs till byggbolag föreligger omvänd betalningsskyldighet för moms. Om en order avser ett sådant arbete markeras det i avsedd ruta. En text om omvänd betalningsskyldighet skrivs ut på Leveranssedel och Fakturaunderlag.

Kalender på webben

I förra releasen fanns en enkel kalender i mobilappen. Nu finns den även i webbversionen av Workify. Här kan du enkelt se hur jobben ligger planerade per vecka och flytta jobb mellan förare. De olika färgkoderna hjälper dig att hålla koll på att ordrar verkligen är fakturerade. Röd=Planering, Gul=Pågår/Granskning och Grön=Fakturering.

Fakturering

Hela Faktura-modulen är omgjord för att ge dig som användare bättre överblick och ännu smidigare hantering. Här är några av förbättringarna:

Olika gröna färger/ikoner visar de olika processtegen i faktureringen (Utskriven, Fakturerad, Betald)
Valda ordrar visas i en lista vid Hantering istället för som tabbar
Mer lättillgängliga knappar för att ändra status på ordrar
Förbättrad layout på Fakturaunderlaget

Har du frågor kring dessa nyheter, hör av dig till oss på Workify!

Fler nyheter

24 juli 2024

Nu finns stöd för BEAst i Workify

24 april 2024

Välkommen Pierre!

Pierre Högdahl är ny systemutvecklare på Workify.

24 mars 2024

Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0

23 september 2023

Succé för Workifydagen!

23 september 2023

Välkommen Carola - ny säljare på Workify

22 december 2022

Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify

22 september 2022

WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING

22 september 2022

”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify”

22 augusti 2022

Workify växer - vi söker Systemutvecklare

22 juni 2022

Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify

21 november 2021

Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans

21 september 2021

Nu har 100 åkerier valt Workify

21 augusti 2021

Workify växer - är du den vi söker?

21 juni 2021

Nu lanserar vi Workify 2.0

21 april 2021

Välkommen Markus - Ny säljare på Workify

21 april 2021

Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén

21 januari 2021

”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt”

20 november 2020

Digital leveranssedel - ny funktion i Workify

20 juni 2020

Glad midsommar

20 mars 2020

Produktförbättringar

20 februari 2020

Efterlysning!

20 januari 2020

Kombinationen av goda ting

19 november 2019

Produktutveckling och nya lanseringar

19 maj 2019

Träffa oss på BraBärighet19

19 mars 2019

Nu kan du koppla Workify till Fortnox

18 december 2018

Nyheter i senaste releasen av Workify

18 december 2018

Erbjudande December

18 december 2018

Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd

18 oktober 2018

Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd!

17 oktober 2017

Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan?