Om oss Vision Teamet Historik Arbetssätt Samarbetspartners Karriär Aktuellt Nyheter Succé för Workifydagen! Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan? Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd! Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd Erbjudande December Nyheter i senaste releasen av Workify Nu kan du koppla Workify till Fortnox Träffa oss på BraBärighet19 Produktutveckling och nya lanseringar Kombinationen av goda ting Efterlysning! Produktförbättringar Glad midsommar Digital leveranssedel - ny funktion i Workify ”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt” Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén Välkommen Markus - Ny säljare på Workify Nu lanserar vi Workify 2 0 Workify växer - är du den vi söker? Nu har 100 åkerier valt Workify Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify Workify växer - vi söker Systemutvecklare ”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify” WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING Välkommen Carola - ny säljare på Workify Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0 Välkommen Pierre! Nu finns stöd för BEAst i Workify Press Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen Wilda väljer Workify Workify växer - vill du jobba med oss? 120 dagar som eget bolag – så här har det gått Almi Invest investerar i Workify Sverige AB Workify Sverige AB på egna ben Workifybloggen Digitaliseringen ger förutsättningar att bli en bättre företagare Bättre och snabbare informationsflöden kan både sänka logistikkostnader och minska miljöpåverkan Kvalitet i leveransen, viktigare än låga kostnader Varför vi gör det vi gör Så får du bättre likviditet i åkeriet 7 sätt att öka intäkterna i åkeriet Tipsa oss

Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0

Nu ökar kraven på hållbarhetsrapportering. Vi utvecklar en ny funktion i Workify som kommer att hjälpa dig som kund hos oss att följa Trafikverkets nya krav på hållbarhetsrapportering och rapportera enligt standarden BEAst Supply 4.0. 

Bakgrund
I oktober 2023 aviserade Trafikverket att nya krav gällande digital hållbarhetsrapportering via protokollet BEAst Supply 4.0 ska införas i upphandlingar från och med mars i år. Inledningsvis kommer detta att omfatta drivmedelsförbrukning för transport- och maskintjänster samt hantering av massor, för vissa projekt, men kraven kommer att uppdateras löpande.  

Syfte och konsekvenser
Syftet med de nya kraven är rimligen att kunna mäta och därefter styra beställare av entreprenader mot de företag som kan visa lägre klimatavtryck i sina projekt. Att styra utan att mäta är svårt. Detta är alltså första steget för att få branschen mer hållbar.
Trafikverket är även tydliga med att kraven kommer att utökas efter hand. Risken är såklart att detta medför extra administration för entreprenörer och underentreprenörer. 

Vår lösning
Som kund hos Workify behöver du inte oroa dig. Vi kommer att lösa detta. Vi har börjat bygga in en funktion i Workify som gör att du som kund kommer att kunna följa de nya kraven på hållbarhetsrapportering enligt BEAst Supply 4.0/T120 standarden.

Med vår lösning kommer du att kunna:

  • skicka digitala leveranssedlar enligt anvisad standard till dina kunder för både information och, om du så vill, godkännande inför fakturering

  • skicka med hållbarhetsredovisningen i både leveranssedel och faktura

  • ta ut rapporter för både kunder och projekt för att få en sammanställning på total drivmedelsförbrukning. På det sättet kan du rapportera per order men också följa upp per kund, projekt och fordon.

Vår ambition är att du som kund ska kunna integrera denna funktion i din ordinarie affärsprocess i Workify utan extra administration. Vid granskning av order kommer du att ha ett val att skicka en digital leveranssedel till din kund, avvakta signering och därefter fakturera som vanligt. 

Sammanfattningsvis
Vi ser till att ditt åkeri eller entreprenadföretag kan rapportera hållbarhetsdata på det sätt Trafikverket och framtida beställare vill. Utvecklingen av funktionen är i gång och planeras vara klar i juni i år.


Har du frågor kring detta? Kontakta mig gärna så berättar jag mer!

Kontakt:
Stefan Onkenhout
Grundare och VD Workify Sverige AB
070-307 14 30
stefan@workifyapp.se


Vill du boka en kostnadsfri demo av Workify?

Boka en tid som passar dig här 

Fler nyheter

24 juli 2024

Nu finns stöd för BEAst i Workify

24 april 2024

Välkommen Pierre!

Pierre Högdahl är ny systemutvecklare på Workify.

24 mars 2024

Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0

23 september 2023

Succé för Workifydagen!

23 september 2023

Välkommen Carola - ny säljare på Workify

22 december 2022

Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify

22 september 2022

WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING

22 september 2022

”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify”

22 augusti 2022

Workify växer - vi söker Systemutvecklare

22 juni 2022

Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify

21 november 2021

Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans

21 september 2021

Nu har 100 åkerier valt Workify

21 augusti 2021

Workify växer - är du den vi söker?

21 juni 2021

Nu lanserar vi Workify 2.0

21 april 2021

Välkommen Markus - Ny säljare på Workify

21 april 2021

Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén

21 januari 2021

”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt”

20 november 2020

Digital leveranssedel - ny funktion i Workify

20 juni 2020

Glad midsommar

20 mars 2020

Produktförbättringar

20 februari 2020

Efterlysning!

20 januari 2020

Kombinationen av goda ting

19 november 2019

Produktutveckling och nya lanseringar

19 maj 2019

Träffa oss på BraBärighet19

19 mars 2019

Nu kan du koppla Workify till Fortnox

18 december 2018

Nyheter i senaste releasen av Workify

18 december 2018

Erbjudande December

18 december 2018

Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd

18 oktober 2018

Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd!

17 oktober 2017

Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan?