Om oss Vision Teamet Historik Arbetssätt Samarbetspartners Karriär Aktuellt Nyheter Succé för Workifydagen! Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan? Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd! Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd Erbjudande December Nyheter i senaste releasen av Workify Nu kan du koppla Workify till Fortnox Träffa oss på BraBärighet19 Produktutveckling och nya lanseringar Kombinationen av goda ting Efterlysning! Produktförbättringar Glad midsommar Digital leveranssedel - ny funktion i Workify ”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt” Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén Välkommen Markus - Ny säljare på Workify Nu lanserar vi Workify 2 0 Workify växer - är du den vi söker? Nu har 100 åkerier valt Workify Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify Workify växer - vi söker Systemutvecklare ”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify” WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING Välkommen Carola - ny säljare på Workify Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0 Välkommen Pierre! Press Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen Wilda väljer Workify Workify växer - vill du jobba med oss? 120 dagar som eget bolag – så här har det gått Almi Invest investerar i Workify Sverige AB Workify Sverige AB på egna ben Workifybloggen Digitaliseringen ger förutsättningar att bli en bättre företagare Bättre och snabbare informationsflöden kan både sänka logistikkostnader och minska miljöpåverkan Kvalitet i leveransen, viktigare än låga kostnader Varför vi gör det vi gör Så får du bättre likviditet i åkeriet Tipsa oss

Varför vi gör det vi gör

Åkerinäringen är livsviktig i vår samhälle - den består av vardagshjältar som gräver, fyller, lyfter, monterar, fraktar, flyttar och hämtar både gods, material, snö, avfall och maskiner. Varje dag. Året runt.

Mängden arbete som läggs ner på detta är astronomisk. Ibland tar vi andra det för givet. 

Bakom varje åkeri finns stora investeringar i fordon, maskiner och utrustning - och med det höga finansiella risker. Nästan undantagslöst möter vi driftiga entreprenörer som gillar sitt jobb och inte räds att kavla upp ärmarna och ta i extra för att få jobbet gjort. 

Lönsamheten i branschen står dock inte i proportion till de risker och arbetsinsatser som krävs. Tycker vi i alla fall. 

Vi tycker att det åkeriägare kör in på sina bilar inte ska försvinna i krånglig administration. Vår mission är därför att hjälpa våra kunder till högre lönsamhet.

Hur vi gör det 
Genom smarta och enkla verktyg som funkar både på och utanför kontoret. Verktyg som håller reda på informationsflödet från kundorder till faktura, från arbetad tid till lönekörning, från planering till arbetsledning. Som gör att du slipper manuellt pappersarbete, minskar administrationen, har koll på intäkter, kostnader och resurser och fakturerar enkelt och snabbt. Med andra ord, verktyg som sparar både värdefull tid och pengar och ger dig förutsättningar att driva ditt åkeri mer lönsamt.


Läs mer om vårt system Workify här: https://workifyapp.se

 

Fler blogginlägg från Workify

24 april 2024

Varför vi gör det vi gör

23 oktober 2023

Så får du bättre likviditet i åkeriet

21 mars 2021

Digitaliseringen ger förutsättningar att bli en bättre företagare

21 februari 2021

Bättre och snabbare informationsflöden kan både sänka logistikkostnader och minska miljöpåverkan

20 december 2020

Kvalitet i leveransen, viktigare än låga kostnader