”Vi gick från manuellt till digitalt på mindre än ett dygn”

Sandra Högberg är transportledare på Anders Söderberg Transport AB i Grödinge utanför Stockholm. Företaget har arton kranbilar mellan 12 och 110 tonmeter som transporterar och lyfter framförallt byggmaterial åt brädgårdar runt om i Stockholm.

Anders Söderberg Transport AB - ett av åkerierna som använder Workify

Hennes svärfar Anders startade företaget 1988. Han har hela tiden skött företagets transportadministration manuellt med papper och penna. Sedan Sandra började i företaget för fyra år sedan har hon gradvis försökt effektivisera administrationen.

- Jag var på jakt efter ett enkelt och smidigt system med funktioner anpassade för vår bransch. Jag ville dessutom att det skulle gå att synka med vårt ekonomisystem. Andra system jag tittat på var antingen för stora och dyra eller fyllda av funktioner vi inte behövde. Därför blev jag så glad när jag hittade Workify!

Sandra kontaktade Workify och fick köra en testmånad utan kostnad. Både hon och förarna upplevde att systemet var både enkelt att förstå och smidigt att använda. När de bestämt sig gick det fort.

- Jag fick ett kundnummer från Workify, de hjälpte till att tanka ner kundregistret från vårt ekonomisystem och sen lade jag in våra artiklar och enheter. Samma dag kunde jag lägga in vår första order. Vi gick från manuellt till digitalt på mindre än ett dygn, det tycker jag är imponerande snabbt!

Nu har Anders Söderberg Transport AB använt Workify sedan den 1 september 2020 och Sandra och merparten av förarna använder appen. Hon ser stora vinster med systemet.

Sandra- Att vi nu jobbar digitalt gör att vi slipper ägna kvällar och helger åt att gå igenom handskrivna följesedlar och dubbelkolla att allt är med och sen manuellt skriva in allt i fakturasystemet. Jag slipper också skicka ut order via SMS till alla förare varje eftermiddag för att de ska veta vad de ska göra dagen därpå och de slipper skriva av allt i sina följesedlar. Allt går så mycket smidigare och snabbare nu. Nu ser jag fram mot att fakturera i slutet av månaden, det gjorde jag inte tidigare.

Sandra har deltagit i en utvecklingsgrupp för att testa nya funktioner. 

  • - Workify är väldigt lyhörda för mina önskemål och vill gärna ha feedback på hur jag tycker att systemet fungerar. Det känns roligt att få vara med och påverka systemet så att det passar oss användare ännu bättre!

Nyfikna på Workify?

Vi berättar gärna mer om Workify och på vilket sätt systemet skulle kunna underlätta för er. Välj något av nedanstående alternativ så hör vi av oss!

Jag vill bli kontaktad

Boka demo

Testa gratis