”Workify var exakt vad jag var ute efter”

Christian Nero har drivit sitt åkeri med tio anställda i snart ett decennium. Då åkeriet har en stor variation av uppdrag inom Transport och Anläggning, var det tidigare en rejäl utmaning att sköta administrationen.

Christian Nero från Neros Åkeri framför en av åkeriets kranbilar. Neros Åkeri använder Workify Affärssystem i sin verksamhet.

– Tidigare körde vi med det vanliga "papperstrasslet”. Då var det ofta problem med papperslappar som försvann och mycket mer information som man behövde ha i huvudet. På den tiden kunde jag inte heller se om ett jobb var fakturerat eller inte. Då fick jag sitta att leta igenom pärmar vilket både var frustrerande och tidskrävande, säger Christian.

Små missar blev stora kostnader

Åren gick, men allt eftersom så insåg Christian att någonting behövde göras. Små missar här och där blev stora kostnader i slutänden och till slut så hittade Christian vad han sökte.

– Jag hade väl gått och funderat ett tag på hur vi skulle kunna sköta administrationen på ett smidigare sätt när jag såg Workifys annons på Facebook. Det verkade vara exakt det som jag var ute efter så jag kontaktade dem. De kom ut till oss direkt och presenterade hur systemet fungerade. Sedan var vi igång. Detta var kring årsskiftet 2018/2019 och sedan april har vi använt oss av Workify. Det har vi inte ångrat en sekund.

Snabbt och enkelt att komma igång

Att komma igång med Workify gick snabbt och enkelt och Christian har hittat många fördelar med systemet.

– Den största fördelen med Workify är helt klart att det är så smidigt. Systemet möjliggör en bra styrning och snabb kommunikation i teamet. Det blir väldigt enkelt för de som jobbar att se vilket uppdrag och vilken typ av arbete de ska göra. För mig som administratör kan jag överblicka helheten och till exempel se om någon missat en order, eller se vilken information som är ifylld. Vi har sparat mycket tid och arbete genom att använda Workify, avslutar Christian.

Nyfikna på Workify?

Vi berättar gärna mer om Workify och på vilket sätt systemet skulle kunna underlätta för er. Välj något av nedanstående alternativ så hör vi av oss!

Jag vill bli kontaktad

Boka demo

Testa gratis