Om oss Vision Teamet Historik Arbetssätt Samarbetspartners Karriär Aktuellt Nyheter Succé för Workifydagen! Andreas Lie - ny senior systemutvecklare på Workify Vad sägs om 30 timmar mindre administration i veckan? Nu lanserar vi Workify – appen för enkelt och effektivt driftstöd! Workify – appen för effektivare och enklare driftstöd Erbjudande December Nyheter i senaste releasen av Workify Nu kan du koppla Workify till Fortnox Träffa oss på BraBärighet19 Produktutveckling och nya lanseringar Kombinationen av goda ting Efterlysning! Produktförbättringar Glad midsommar Digital leveranssedel - ny funktion i Workify ”Med Workify missar vi aldrig att fakturera ett jobb, dessutom har vi snabbat upp faktureringen betydligt” Workify integrerar med Fortnox, Visma och Björn Lundén Välkommen Markus - Ny säljare på Workify Nu lanserar vi Workify 2 0 Workify växer - är du den vi söker? Nu har 100 åkerier valt Workify Nu förstärker vi säljteamet - välkommen Hans Dani Kazazic - Ny säljansvarig på Workify Workify växer - vi söker Systemutvecklare ”Det våra kunder berättar för mig driver produktutvecklingen på Workify” WORKIFY EN AV FINALISTERNA TILL ÅRETS SaaS-NYKOMLING Välkommen Carola - ny säljare på Workify Vi gör dig redo för BEAst Supply 4.0 Välkommen Pierre! Press Workify och Slipp inleder samarbete för att göra åkeribranschen mer lönsam Workifys kunder växer fyra gånger snabbare än övriga åkeribranschen Wilda väljer Workify Workify växer - vill du jobba med oss? 120 dagar som eget bolag – så här har det gått Almi Invest investerar i Workify Sverige AB Workify Sverige AB på egna ben Workifybloggen Digitaliseringen ger förutsättningar att bli en bättre företagare Bättre och snabbare informationsflöden kan både sänka logistikkostnader och minska miljöpåverkan Kvalitet i leveransen, viktigare än låga kostnader Varför vi gör det vi gör Så får du bättre likviditet i åkeriet Tipsa oss

Välkommen Pierre!

Pierre Högdahl är ny systemutvecklare på Workify. Han ansvarar för att utveckla nya funktioner i systemet utifrån kundernas och branschens önskemål och göra anpassningar efter myndigheternas krav och riktlinjer. 

Just nu arbetar Pierre med att anpassa Workify så att företagets kunder enkelt kan följa Trafikverkets nya krav på hållbarhetsrapportering och rapportera enligt standarden BEAst Supply 4.0.

Pierre har varit intresserad av datorer så länge han kan minnas och började programmera redan när de första persondatorerna kom i början på 1980-talet. Han utbildade sig till civilekonom och hann jobba i flera år som revisorsassistent och senare controller innan han förstod att det var programmering han egentligen ville jobba med.

Sedan 1999 har han drivit egna företag tillsammans med flera kompanjoner i Sundsvall. Inom dessa verksamheter har han främst byggt och sålt egna IT-lösningar inom logistik, E-handel och även utvecklat en egen IoT-plattform. Ett av de största och längsta uppdragen var för Coop Logistik så Pierre har god inblick i och kunskap om logistikbranschen. 

De senaste åren har Pierre känt att han vill vara en del av ett starkt utvecklingsteam för att utvecklas ytterligare i sin roll som systemutvecklare. Valet föll på Workify. 

Workify är ett relativt ungt företag med en kunnig och driven VD som hela tiden vill framåt. Det är ett någorlunda litet företag med korta beslutsvägar och snabba puckar. Jag känner att gör nytta på jobbet varje dag och hjälper både våra kunder och verksamheten framåt. Utmaningarna och det faktum att det är ett väldigt duktigt gäng som driver Workify gör att jag trivs väldigt bra, säger Pierre.